نمونه سازي طراحي اپليکيشن


 


 


يکي از ويژگي هاي ابتدايي ولي مهم در زمينه توسعه و طراحي اپليکيشن، نمونه سازي مي باشد. به همين دليل ما قصد داريم تا تعدادي از بهترين روش ها را در اين زمينه به شما آموزش دهيم تا بتوانيد خودتان به بهترين شکل توسعه دهنده ي اپليکيشن خود باشيد.


 


منظور از نمونه سازي اپليکيشن چيست؟


براي ارائه ي يک محصول بي نقص در زمينه طراحي اپليکيشن، اول بايد يک نسخه ابتدايي بسازيد. در واقع مي توان گفت که نمونه سازي يکي از بهترين راه ها براي دست يافتن به يک ديدگاه درست از هدف اصلي پروژه و رسيدن به موفقيت است. اين نکته قابل ذکر است که نمونه سازي نيازي به کد نويسي و برنامه نويسي ندارد بلکه تنها يک نمونه ابتدايي از هدف است و يک ديدگاه کلي در رابطه با ظاهر اپليکيشن و قابليت هاي آن به ما مي دهد. ابزار و برنامه هاي زيادي هستند که مي توانيد به کمک آن ها و بدون نياز به برنامه نويسي يک نمونه سازي از اپليکيشن مورد نظر خود انجام دهيد. اين ابزار ها حتي تا پايان راه هم همراه شما خواهند بود و اگر بخواهيد تغيير در برنامه خود ايجاد کنيد مي توانيد قبل از اعمال روي نسخه اصلي از آن ها کمک بگيريد و نتيجه را مشاهده کنيد.


 


در طراحي اپليکيشن عجله نکنيد


يکي از دلايل اصلي براي نمونه سازي ابتدايي اين است که در زمان طراحي اپليکيشن مدام فکرتان مشغول موارد مختلف مثل طراحي و ظاهر اپليکيشن نباشد و تا حد ممکن در زمان خود صرفه جويي کنيد. اما بايد در زمان نمونه سازي صبور باشيد و عجله نکنيد زيرا با انجام اين کار در زمان پروژه اصلي صرفه جويي مي شود. نمونه سازي اپليکيشن بهترين روش براي پيدا کردن يک ديدگاه و تصور کلي از پروژه اي است که در ذهن خود مي پرورانيد، پس به هيچ وجه به زماني که صرف آن مي کنيد به چشم اتلاف وقت ننگريد.


 


توجه به UI     و UX  در زمان طراحي اپليکيشن


حتما در زمان طراحي اپليکيشن به رابط کاربري و تجربه کاربري همچنين به مشتري محور بودن برنامه توجه کنيد. در واقع سعي کنيد خود را به جاي مشتري بگذاريد و از ديد مشتري برنامه را بررسي کنيد. يک اپليکيشن براي اين هدف طراحي مي شود که يا خدمتي به مشتري ارائه دهد و يا اينکه يکي از مشکلات آن ها را حل کند. مي توان گفت نمونه سازي در زمينه کمک بسياري مي کند يعني به شما کمک مي کند که از بابت اين موضوع مطمئن شويد که اپليکيشني که طراحي مي کنيد به کاربر کمک مي کند و نياز هاي او را بر طرف مي کند و باعث گيج شدن او نمي شود. با نمونه سازي شما در ابتدا مي توانيد به اين موضوع پي ببريد و ديگر نيازي نيست که تا مراحل پاياني صبر کنيد و بعد تازه بخواهيد ميزان کارايي و کاربرد اپليکيشن توليدي را براي کاربر بررسي کنيد.


يک نمونه خوب و مفيد که وقت زيادي هم از شما نگيرد نيازي به طراحي گرافيکي و شاخص هاي مختلف ندارد. به اصطلاح بايد کاملا ساده باشد. در زمان نمونه سازي نبايد به برند، محصول و فکر کنيد چون شما تنها به يک طرح کلي از app نياز داريد تا بتوانيد مشکلات احتمالي و باگ ها را بر طرف نماييد.


طراحي اپليکيشن


ايده هاي جديد براي طراحي اپليکيشن


 


شما مي خواهيد براي کسب و کار خود به طراحي اپليکيشن اقدام کنيد و اين ايده ي شما است. نمونه سازي اين فرصت را به شما مي دهد که اگر ايده ي جديد تري به ذهنتان رسيد، آن را پياده سازي کنيد. امروزه اپليکيشن ها يک روش عالي براي به دست گرفتن بازار و کسب درآمد هستند پس قبل از طراحي نهايي اپليکيشن خود تمامي ايده ها و نظران خود را با نمونه سازي بررسي کنيد.


 

نمونه سازي در طراحي اپليکيشن

تاثير سرويس هاي ابري در طراحي اپليکيشن

اهميت صفحه ي فرود در طراحي اپليکيشن

مي ,نمونه ,اپليکيشن ,سازي ,کنيد ,طراحي ,نمونه سازي ,در زمان ,طراحي اپليکيشن ,مي کند ,ها را ,زمان طراحي اپليکيشن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


مطالب اینترنتی تدریس| توسعه | مشاور | آنالیز سایت | ویدئومارکتینگ | ثبت برند | گوگل مپ فرهنگی ادبی علمی آموزشی آشپز باشي Allison مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره خانواده واقع در ستارخان پارسا فایل دانش سرگرمی کالج دیجیتال مارکتینگ
دزدگ